Източване на отбор , мерки от страна на Админа
#21 Removed user 29.04.2013 22:30
Red lasers
1030 Posts

Добре е че трансферите са анулирани ... сега остана само да се спре източването на отбора , както и на други такива в играта ....

Да се предприемат мерки - срещу това НЕ-нормално обединяване на няколко отбора на групички и играене срещу останалите честно играещи менаджери - защото това ги ощетява и поставя в неравностойно положение и най-малкото ги подтиква и те да играят по този начин за да не изостават ....

Според мен единственото решение е забрана за трансфери между тези отбори при доказана вина ... в случай като този ... и ако продължават да търсят вратички за мошеничества и прехвърлянето на играчи или кредит през 3ти отбори - дори до заключването им или триенето на въпросните играчи от страна на Администратора на играта ...

#22 Removed user 29.04.2013 22:35
Tiger llll ys
1040 Posts

уфффффффффф....няма ли да свършат тези тарикатлъци някога????????????????

#23 FC United 29.04.2013 22:55
FC United
854 Posts
Since 04.06.2007

Тишо чакам извинения,също така какво ще рече да не мога да взимам играчи от Арсенал ли?Незнам как ги мислите тези неща ама май не сте ги премислили.Ти можеш да взимаш от всеки а аз не,така ли?

#24 Removed user 29.04.2013 23:18
Red lasers
1030 Posts

Ти не купуваш от всеки ( аз и другите нормално играещи го правим ) точно там е проблема ....

Това че сте се насадили и си менкате и връткате играчи и кредит и никой нищо не прави е време да се промени , защото това вреди и убива играта .... защото е ненормално няколко отбора да играят против другите .... и начина е само един ...

Администратора на играта да го направи и да ви забрани и ограничи трансферите и то не със всички както казваш , точно обратното - помежду ви ...

Ако той не го направи на мене и на всички ни е ясно че схемичките ще си продължат и всичко ще е било напразно ....

Аз едно не ми е ясно - може ли да сте такива егоисти и чак в момента едвам се сдържам да не изпиша 3 реда с глупости ....

Ти хората за малоумни ли ги имаш - мислиш ли че някой ти вярва на глупостите дето стана нз колко сезона ги правите пред всички , че и пак продължават ....

Кого убеждаваш и лъжеш себе си ли или мен я се замисли ?

#25 Deportivo 29.04.2013 23:46
Deportivo
539 Posts
Since 22.05.2007

хората,които сравнително се итнересуват от играта много добре знаят,че от доста време 5-6 отбора постоянно си менкат играчи,зависи кой за какво се бори.в началото се дразнех,но в последствите ми стана тъжно за тях като се замисля на какво са готови да спечелят някоя купа във виртуална игра и какъв живот живеят да прекарват толкова време в играта за да си плетат схемите.
та иначе докато не се ограничат трансферите между отборите и запазванките надали скоро ще има честни трансфери на добри играчи.

#26 red scorpion 30.04.2013 00:00
red scorpion
399 Posts
Since 22.05.2007

Deportivo---добре казано и на място(y)

#27 FC United 30.04.2013 00:00
FC United
854 Posts
Since 04.06.2007

Абе вие как сте бе?Тишо твоите трансфери са далеч по съмнителни,Супер Талант за 400к даже със специална.Копуват се играчи над максималната пак не е проблем.Аз взимам 5 играча по 3 милиона и тогава е проблем.Депортиво ти също гледаш твоя интерес,беше против намаляването на конференциите,за да станеш шампион няколко пъти.Никой не може да ми каже на кой да си продам или на кой да купя.Тишо ти стихна до там че ме пита дали Райдърс ми е дал финала (chuckle)

#28 Removed user 30.04.2013 00:08
Red lasers
1030 Posts

Ами сети се ?

#29 Deportivo 30.04.2013 00:11
Deportivo
539 Posts
Since 22.05.2007

това бе много не на място,което го каза за мен и точно ти,който се интересуваш доста от играта би трябвало да знаеш,че ако бях в друга група по-скоро досега щях да имам много повече титли.и за разлика от на някои други моите титли са мнооооого по-сладки.

#30 FC United 30.04.2013 00:23
FC United
854 Posts
Since 04.06.2007

Чакам извинение че опетни името нанотбора ми и кажи защо ти трябва да решаваш кой трансфер е редовен и кой не?